e-learning

 

Információbiztonsági képzés, biztonságtudatossági oktatás

 

Online tréningünk elvégzésével lefedhető az éves információbiztonsági képzési kötelezettség teljesítése, de ugyanúgy alkalmazható a helyi rendszeres vagy ismétlő biztonságtudatosító programok, oktatások változatosabbá tételére vagy kiváltására is.

A tréning célja az információbiztonsági ismeretek átadása, a biztonságtudatos felhasználói magatartás kialakításának elősegítése, egyfajta szemléletformálás. Nem mindenki a Web 2.0-es generáció gyermeke, emiatt a tananyagot úgy készítettük el, hogy az az idősebb korosztály számára is közérthető, szakzsargontól mentes módon közvetíthesse az ismereteket (érthetőségét és értelmezhetőségét gyakorló háziasszonyokon is sikeresen teszteltük).

A sablonos, száraz és unalmas informatikai biztonsági képzések helyett a mindennapi életben és a munkahelyi környezetben egyaránt használható, alkalmazható tudást nyújtunk, amellyel bárki képessé válhat a kockázatok felismerésére és a szükséges védelmi intézkedések végrehajtásában történő hatékony közreműködésre: érti, tudja és teszi a dolgát.

 


 

Szolgáltatásunk jelenleg kizárólag szerződött partnereink számára vehető igénybe!

Megrendeléshez lépjen velünk kapcsolatba!

 


 

Oktatóanyagok

 

 

A tréningek tartalma és bevezető fejezete megtekinthető az alábbi hivatkozásokat követve:

Kattintson, nézzen bele bátran!

 


 

Vizsga / tudáspróba

 

A témakörbe tartozó két, egymásra épülő tréning tananyagára vonatkozóan a tudásszint felmérésére feleletválasztós teszt módszert alkalmazunk.

A teszt célja a tudásszint felmérése mellett az ismeretek elmélyítése, a gyakorlatban követendő biztonságtudatos magatartási szabályok rögzítése, a használható tudás átadása, ezért minden választ követően azonnali visszajelzést, értékelést adunk.

 


 

Az oldal kialakítása során mobilbarát, reszponzív webdizájnt alkalmaztunk annak érdekében, hogy bármilyen típusú eszközön, bármilyen méretű kijelzőn megfelelően, kényelmesen használható legyen. Szintén e célt szolgálja az egyszerű, letisztult oldalszerkezet, a felesleges - és egyben nagyobb internetforgalmat, esetleg lassabb betöltést előidéző - látványelemek mellőzése. Fő szempontokként a költséghatékony formában, kis mennyiségű adatforgalmat generálva, ezáltal az ingyenes WI-FI elérések általában felhasználónként korlátozott sávszélességét igénybe véve is működőképes, bármely internetcsatlakozásra képes eszközön (pl.: okostelefon, laptop, tablet vagy e-könyv olvasó) jól olvasható módon történő megjelenést, valamint az akár utazás közbeni (pl.: tömegközlekedési eszközön) használhatóság biztosítását érvényesítettük. A tananyagok fejezetekre történő tagolásával az önálló tanulás bármikor megszakítható illetve folytatható, a tréningen részt vevők egyedi időbeosztásához alkalmazkodva.


 

Figyelem! Az oldalon található minden információ szerzői jogi védelem alatt áll! A tartalmak másolása illetve bármely egyéb felhasználása kizárólag a szerző erre vonatkozó dokumentált engedélyével lehetséges. Ilyen jellegű igény esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!